Yu-Ngok Lo's Cheung's Residence Residence

Yu-Ngok Lo Creates The Cheung's Residence Residence

Yu-Ngok Lo, the project leader of the displayed project Cheung's Residence by Yu-Ngok Lo says, The residence is designed with simplicity, openness and natural light in mind. The footprint of the building shall reflect the constraint of the existing site and the formal expression shall be clean and simple. An atrium and balcony are located on the north side of the building illuminating the entrance and the dining area. Sliding windows are provided at the south end of the building where the living room and kitchen are to maximize natural lights and provide spatial flexibility. Skylights are proposed throughout the building to further reinforce the design ideas..

Yu-Ngok Lo's Cheung's Residence Residence Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=24285

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Art Design Magazine homepage.

Aiba
Salone del Design
Copyright © 2010 - 2017 Art Design Magazine - artdesignmagazine.com - All Articles