Haus M by Gronych + Dollega Architekten

Gronych + Dollega Architekten Shows The Haus M Private House

gronych + dollega architekten, the author of the awarded work Haus M by gronych + dollega architekten says, The shape of the building is meant to imitate an extract of a mine. The inside of the residence revolves around the living room, which measures 6 meters in height and is divided by a gallery layer. An open and tense spatial structure is being formed hereby. The frontal terrace plane operates like a stage set and creates more depth within the room..

Haus M by Gronych + Dollega Architekten Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=56608

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Art Design Magazine homepage.

Aiba
Design Contest
Copyright © 2010 - 2018 Art Design Magazine - artdesignmagazine.com - All Articles