Bamboo Forest by Sang Yoon Kim

Sang Yoon Kim Spotlights The Bamboo Forest Closet

SANG YOON KIM, the maker of the awarded design BAMBOO FOREST by SANG YOON KIM says, The traditional open storage closet was for showing books and pottery. By adding strings and sewing marks, the image of a traditional open storage closet was changed to more feminine one. The furniture silhouette can be changed naturally by binding method of strings. The top wood panel of the furniture and the lowest panel is drilled to make many small holes vertically, and connected with many flexible strings to look like a string curtain. The details of the point on which wood panels is connected with strings is made to look like sewing..

Bamboo Forest by Sang Yoon Kim Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=39978

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Art Design Magazine homepage.

Aiba
Design Interviews
Copyright © 2010 - 2017 Art Design Magazine - artdesignmagazine.com - All Articles